>

Kehitämme parasta aikaa taloyhtiöiden korjaus- ja osakasmuutoshankkeiden hallintaan koko hankeorganisaation yhteistä toimintajärjestelmää, jonka avulla niin isännöitsijä, hallituksen jäsenet, valvojat, urakoitsijat kuin osakkaat ja asukkaatkin pitävät työpöytänsä järjestyksessä ja kommunikoivat hallitusti keskenään. Harkitsemme myös huoltoliikkeiden tuomista järjestelmään rakentamisen liittyvän paperityön vähentämiseksi.

Olennainen osa toimintajärjestelmää tulee olemaan hankkeiden valvonta-ohjelmat, joilla toisaalta valvontapöytäkirjat tulevat varmasti ja valvojakin on sidottu käymään tietyt valvontakäynnit kohteessa sekä tekemään valvontakäynnillään riittävät toimenpiteet. Lisäksi urakoitsijat ovat sidottuja tähän valvontaohjelmaan. Tarkoituksena on, että korjausrakentamisen laadusta voidaan varmistua ja hanketoimintaa tehostaa merkittävästi. Lisäksi taloyhtiön korjaushistoriasta syntyy automaattisesti kattava rekisteri.

Kehitystyön ytimessä on taloyhtiöhankkeiden käytännön osaaja, joka tuo niin taloyhtiöpäättäjien, urakoitsijoiden kuin valvojienkin arkikuvan kehityksen ohjaavaksi visioksi. Teemme siis parasta, ei koodarimössöä ja sen vuoksi juuri kehityksessä meneekin tovi.

Voit tukea kehitystyötä yksinkertaisesti klikkaamalla tätä. Kannattajia on jo XXX kappaletta. Klikkaamalla lisäät kannatuksesi tähän lukuun ja vahvistat asemiamme kehitystyössä, hankkeen rahoituksessa ja tietysti mentaalisesti.

Tukemalla kehitystyötä lahjoituksella autat hankkeen rahoituksessa, saat tietoa hankkeen etenemisestä ja olet tietysti ensimmäisenä mukana käyttämässä systeemiä. Lahjoittajat saavat reilusti alennusta ratkaisun käytöstä.

image

Paremman rakentamisen puolesta!

Loviisantie 351, 06200 Porvoo
+358 (0)40 874 0308
apua@rakennusmestarit.fi

Ei se ole niin pienestä kiinni!

"Rakentaminen ja asiakaspalvelu voidaan yhdistää tehokkaaksi ja asiakasta miellyttäväksi kokemukseksi. Se vaatii ammattilaiselta vain tahtoa, ammattiylpeyttä ja ajan hermolla pysymistä."

Paremman asiakaskokemuksen puolesta!